iPhone 13 с прозрачен модул на камерата

NetNews

Есента неумолимо наближава, а с нея и представянето от Apple на следващото поколение iPhone 13, което според прогнозите трябва да се състои през септември 2021 година. По традиция, няколко месеца преди официалните събития на Apple, се активират хора, разпространяващи верни и неверни слухове за техническите параметри на новите продукти, показвайки снимки и тийзъри на дизайна на смартфона.

Наскоро в мрежата се появи едновременно изображение на всички четири бъдещи iPhone от 2021 година. Тийзърът показва изглед отзад на моделите: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro и 13 Pro Max. Според снимката феновете на "ябълковата" технология могат да се сдобият с нови смартфони с оригинален, "освежаващ" дизайн на основния модул на камерата, който има прозрачно защитно стъкло.

Прави впечатление, че моделът iPhone 13 ще получи нов дизайн с две диагонални камери, което ще даде на смартфона по-хармоничен външен вид. В същото време можете да видите, че площта на многокамерния модул на iPhone 13 Pro е значително увеличена.

Ще припомним, че според слуховете новата серия може да има само незначителни промени в сравнение с миналогодишните модели, а Apple може дори да се откаже от етикета iPhone 13 и да присвои името на iPhone 12s на серията. Също така запознати твърдят, че в линията на iPhone 2021 г. всички модели ще получат LIDAR сензори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ученик спаси жена от жестоко нападение на кучета

Нов случай на жестоко нападение от кучета. Този път от Пазарджик. Жертвата е била нападната от четири бездомни кучета на улица в центъра на града късно вечерта. Жената обаче имала късмет, защото преминаващо момче се е притекло веднага на помощ и я спасило, предава NOVA. „Вървях си по улицата, когато […]