iPhone 14 ще пристига с до 2TB място за съхранение?

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Преди по-малко от месец Apple представи новите iPhone 13 и 13 Pro, а някои фенове на марката все още не могат да се сдобият с така желания модел. Въпреки това в интернет пространството вече се заговори за бъдещия наследник iPhone 14, който по всяка вероятност ще бъде представен след около година.

Според един от слуховете, новият iPhone 14 ще разполага с до 2TB място за съхранение. Припомняме, че от тази година iPhone 13 Pro се предлага с до 1TB пространство за файлове, което само по себе си е предостатъчно за голяма част от потребителите.

Други новости, които се очакват да пристигнат със следващото поколение смартфон на Apple са сензор за пръстов отпечатък под дисплея, както и нов дисплей с малък отвор единствено за камерата. Въпреки, че някои от слуховете най-вероятно са доста близки до реалността, то все още е твърде рано да се правят каквито и да е заключения.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радев: Очаквам кампания на идеи, а не на компромати

Президентът Румен Радев изтъкна, че обществото ни очаква институциите да продължат да работят в посоката на възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване на всякакви олигархични зависимости и отваряне на хоризонти за модерно развитие на България, съобщи БНТ. Радев очаква кампания на идеи, а не на компромати, за да може […]