Как е изглеждал Ергенът Алек като тийнейджър? (СНИМКА)

NetNews

Днес виждаме Ерген номер 3 – Алек Младенов като синеок и горещ красавец, с изваяно секси тяло, по когото 20 мадами в предаването губят дъха си. С визията си, напомняща на секссимвола на Турция – Къванч Татлъту, той действително хваща око и дори изглежда по-възрастен за годините си, които всъщност са само 28.

За пълната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на формата, който подлага Александър Младенов на пълна промяна, за да го превърне в най-желания ерген на България.

В мрежата обаче изтекоха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни. Младежките кадри на бизнесмена не се доближават до визията му в момента, така че трябва да му признаем, че е минал през значителна трансформация, за да се сдобие със сексапил.

Ако трябва да сме честни, преди „Ергенът“ Алек е изглеждал като типичен зубър – с има интелигентен поглед и не набиващ се на очи вид, гласят коментарите за тийнейджърския вид на Младенов.

„Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело“, гласят някои от по-злостните коментари онлайн.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Политолог: За да имаме избори 2 в 1, указът на президента трябва да бъде издаден не по-късно от 8 април

Изтича времето да се създаде служебно правителство и да отидем на избори 2 в 1. Димитър Главчев – кандидатът за служебен премиер, търси експерти в своя проектокабинет. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му не се меси при избора на служебни министри. На този фон беше ясно казано, […]