Кирил Петков: Мария Габриел предложи Калин Стоянов

NetNews

Мария Габриел предложи Калин Стоянов. Това написа в своя Фейсбук профил лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. „Когато се съставяше кабинета Денков-Габриел, първото предложение за министър на вътрешните работи дойде от Борисов.

Той предложи Атанас Илков, за когото нашата проверка показа, че е с близки контакти с ГЕРБ-ДПС. Отказахме“, подчерта още Петков.

Според него „действията и бездействията“ на вътрешния министър Калин Стоянов са показали пряката му зависимост от лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Няма „независим“ кадър, ако идва като препоръка от Борисов! ГЕРБ-ДПС никога не правят случайни ходове, особено ако става въпрос за МВР“, в заключение написа Кирил Петков.

„Единственият човек, с когото съм разговарял и който ме покани и ми предложи да бъда част от кабинета „Денков“ като експерт, е Кирил Петков“, заяви пред журналисти в Белене министър Стоянов по-рано днес.

Там той присъстваше на откриването на районно управление на МВР, преобразувано преди две години в участък.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

346 милиона долара! Близо сме до нещо невиждано в НБА

Лука Дончич продължава да пише история в НБА. Изглежда като много изтъркана фраза, но това не я прави по-малко вярна. Словенецът не спира да достига нови рекорди, той е в най-добрия момент от кариерата си и освен това Маверикс показват звездно ниво в тази част от сезона. По-важното за самия […]