Lada постигна рекорд: продажбите се увеличиха 4 пъти

NetNews

През април 2021 г. в Русия са продадени 37 931 автомобила Lada, което е 4 пъти повече от април 2020 г. и 17,4% повече от април 2019 г. Трябва да се отчете и фактът, че продажбите на автомобили в Русия през април миналата година като цяло показаха най-ниските резултати поради строгите санитарни ограничения.

През април 2021 година Granta стана най-продаваният модел с резултат от 14 050 автомобила; Lada Vesta е на второ място – 11 178 броя, а трояката се затваря от Largus с резултат от 4 347 превозни средства.

Оливие Морн, изпълнителен вицепрезидент по продажбите и маркетинга на Lada, смята, че възстановяването на търсенето на Lada е улеснено и от пускането на новата Niva Travel и актуализираното семейство Largus, както и заради държавната подкрепа за атрактивни кредити за продукти на АвтоВАЗ.

През 2021 г. компанията ще се съсредоточи върху актуализирането и надграждането на най-продаваните си автомобили. От АвтоВАЗ споделя пред руските медии, че през април са стартирали продажбите на семействата Vesta и XRAY с нова мултимедийна система EnjoY Pro с Yandex.Auto, като отбелязват, че това е само началото на обновленията в автомобилите с марка Lada.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Добра новина за ЦСКА! Свързана е с евентуалното участие на отбора в Европа

Все още няма яснота дали ЦСКА е сигурен участник в новия турнир Лигата на конференциите. „Червените“ могат да направят това през Купата на България или през първенството, пише „Мач телеграф" Ако попаднат там, те ще се включат директно от втория кръг и почти сигурно ще бъдат поставени. Това е благодарение […]