Lamborghini Hurracan Evo с нови технологични функции

NetNews

Гласовият асистент на Amazon – Alexa, вече ще може да управлява различни функции на Lamborghini Hurracan EVO. Това стана ясно след като от италианската компания обявиха партньорството си с технологичния гигант, което дава резултат в няколко подобрения за спортния автомобил.

Гласовият асистент е доста популярен в Щатите и редица хора го ползват вкъщи, а вече няколко автомобилни производители развиват технологията и я добавят към екстрите на предлаганите от тях модели. За сега асистентът ще може да управлява климатичната система, осветлението, навигацията и дори подгряването на седалките с прости гласови команди, като от Lamborghini обещават разширяване на функционалността със следващи ъпдейти.

Друг голям плюс за хората, които го ползват в дома си е възможността за контролиране на някои функции от колата. Така например, ако разполагате с лампи, които са свързани с Alexa, можете да ги светвате и гасите чрез гласови команди в автомобила. Същото се отнася и за контролирането на температурата, както и отварянето на гаражни врати и други свързани с гласовия асистент устройства.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

178 км/ч – нов скоростен антирекорд в Пловдивско

Камерите на пловдивската „Пътна полиция“ заснеха нов скоростен антирекорд, съобщи бТВ. Водач на „Мерцедес“ е заснет малко преди 22 ч. на 2 април да шофира с колосалните 178 км/ч в участък с разрешена скорост 60 км/ч. След като бъде установена самоличността на лицето, извършило нарушението, ще му бъде наложена глоба […]