Land Rover Defender се превърна в кабриолет

NetNews

След неуспешния опит на Land Rover с Evouqe Cabirolet, британската компания едва ли ще рискува с представянето на нов подобен модел, макар ограничена бройка клиенти да желаят подобен модел. Именно заради тях дизайнерското студио Heritage Customs показа новия си проект на базата на последното поколение Land Rover Defender.

Land Rover Defender се превърна в кабриолет

Valiance Convertible, както от студиото са кръстили своята преработка е базирано на късата база Land Rover Defender 90. За целта е премахната задната част на тавана и на нейно място е поставен мек таван с възможност за сваляне.

Land Rover Defender се превърна в кабриолет

В интериора е заложено на ръчно направен интериор по спецификация на клиента, а екстериора може да бъде боядисан в няколко специални цвята. Джантите също са ексклузивни за модела в размер от 20 до 22 цола.

Land Rover Defender се превърна в кабриолет

Всъдеходите ще бъдат направени в лимитирана серия от едва 5 броя, като всеки един от тях е на цена от 138 500 евро.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Галена се пробва като актриса

Галена е поредната певица, която се пробва като актриса. Тя ще вземе участие в театралната постановка „Направихте ме на луд“, която се играе пред българска публика в Лондон на 30 януари. В представлението взимат участие Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев. „Изключително съм щастлив да […]