„Левски на левскарите“: Поредна спечелена битка за Левски, започната от Ивков и подкрепана от Стоилов

NetNews

Миноритарният акционер в Левски – Сдружение „Левски на левскарите“, излезе с позиция, след като стана ясно, че генералният спонсор на клуба прекратява консултантския си договор и ще увеличи средствата, които дава на клуба.

От Сдружението се похвалиха с поредна спечелена битка, която е започната от бившия изпълнителен директор на „сините“ Ивайло Ивков, а след това подкрепена и от Станимир Стоилов.

Ето какво написаха от „Левски на левскарите“:

„Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във „Войната за ЛЕВСКИ“, която водим от години, вече можем да се похвалим с поредната спечелена битка. Битка, започната от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен директор на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като лидер на Левскарите и визионер за бъдещето на любимия ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим докато не възтържествува „ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“.

Един абсурден и без аналог в световната практика договор, по силата на който един футболен клуб се управлява от спонсора си и задлъжнява към него, е вече в историята!

В същото време, обидно малката сума пари, които досега спонсорът плащаше на Клуба, за да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, вече е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите!“

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Рецепта на деня: Пудинг торта с плодове и бисквитки

Необходими продукти: 1 банан; 1 ябълка; 2 киви; 8 ягоди; 1 пакет бисквити; 1 литър прясно мляко; 2 пакетчета карамелен пудинг; (захар за пудинга); 200 г бадеми; карамел. лимонов сок. Начин на приготвяне: Измийте всички плодове, почистете ги от костилките и семките, нарежете на малки парченца. Залейте ги с лимоновия […]