Левски вади пари за халф от чужбина

NetNews

В Левски са решени да извадят средства, за да се подсилят с полузащитник. На „Герена“ смятат позицията в средата на терена за ключова, като „сините“ търсят качествен чужденец.

Треньорът Станислав Генчев на няколко пъти заяви, че не иска количество, а качество в селекцията, и желанието му ще бъде удовлетворено от ръководството. Затова и представянето на полузащитника се бави заради продължаващите преговори. На стадион „Георги Аспарухов“ се надяват те да приключат положително и по-скоро играчът да позира със синята фланелка, за да може адаптацията му да премине бързо и да бъде готов за старта на първенството.

Левски има нужда от подсилване в тази зона, тъй като се видя през пролетта, че там зейна дупка след изваждането на Андриан Краев от състава. Той отказа да подпише нов договор с клуба и бе отстранен от първия състав. Халфът наскоро си тръгна като свободен агент.

До момента Левски се подсили с трима нови – крайните защитници Майкон и Алдаир Невеш, както и с нападателя Алекс Колев. Очаква се попълненията да бъдат повече от пет, както преди време бе обявил Наско Сираков.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Путин заплаши с ядрен апокалипсис: Не е ли по-добре да стигнем до края?

Руският президент Владимир Путин отправи поредните си ядрени заплахи към западните страни, твърдейки, че те искат да унищожат руската държава с хилядолетна история. Западните страни се стремят да нанесат стратегическо поражение на Русия в конфликта в Украйна, заяви руският лидер Владимир Путин, който бе на посещение в Северна Корея и […]