LG показа 325-инчов телевизор с тегло от близо 1 тон

NetNews

LG представи новата си серия от домашни кино дисплеи от моделната линия Direct View LED, чиито размери започват от „скромните“ 108 инча и достигат до 325 инча за най-големия модел. Той е с тегло от близо 1 тон, а цената му е около 1.44 милиона евро.

Телевизорът е с 8K резолюция, а екранът използва единствено LED елементи без LCD слой като при повечето други телевизори. Това от своя страна позволява по-контрастни цветове, а единични пиксели могат да бъдат изключвани за постигане на изцяло черен цвят.

На практика телевизорите от тази серия заменят проекторите, като имат едно главно предимство пред тях, а именно, че могат да бъдат използвани в добре осветени стаи за разлика от проекторите. Телевизорите от своя страна се предлагат със стандартно съотношение от 16:9, но могат да бъдат закупени и версии със съотношение 32:9, ако желаете да гледате няколко неща едновременно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Важна информация за българските шофьори в Турция

На територията на Република Турция има изградена система от платени пътища, използването на които става по няколко начина: – системата за бързо преминаване (HGS); – плащане в брой на гише. На влизане в Р Турция през ГКПП-„Капитан Андреево“, непосредствено до „Бялата джамия“, която се намира 50 м след крайната митническа […]