Maybach празнува 100 години с лимитирана серия S-Klasse и GLS

NetNews

Maybach празнува 100-годишнина през 2021 година и за да отбележат това, от марката решиха да направят специална серия S-Klasse и GLS, всеки от които ще се произведе в ограничена серия от 100 екземпляра. Първите поръчки ще се приемат от следващия месец, а първите доставки се очакват в началото на 2022 година.

Отличителните белези при S-Klasse и по-луксозната версия на GLS включват двуцветна ръчно нанесена боя в комбинация от сребристо и морско синьо в горната част. Джантите също са с нов сив цвят, а в допълнение могат да се намерят и табелки с надпис “Edition 100” по различни части от екстериора.

В интериора е заложено на комбинация от кристално бяла кожа и сребристо сива перлена кожа с контрастно черно дърво. Подобно на екстериора, тук също могат да бъдат намерени означения за лимитираната серия. Заедно с автомобила получавате още брандирано Maybach покривало, бяла или черна папка за документи, сребърни чаши за шампанско с гравиран надпис, както и химикал с 18-каратов писец и 100 диаманта.

По отношение на двигателите, GLS ще разчита на 4.0-литров осмак със 557 конски сили и 730 нютон метра, а S-Klasse ще се предлага с 6.0-литровия V12 с 630 конски сили и 1001 нютон метра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

8-те най-добри OLED телевизора

Класацията, която ви предлагаме е дело на специалистите от hometoys, които са на мнение, че OLED технологията е най-добрата за телевизор в момента. Те съветват когато избирате OLED телевизор, да обърнете внимание на две основни марки: LG и Sony. Според експертите именно OLED телевизорите (органичен светодиод) на тези две марки […]