Мъж поиска от жена си „тройка“, а на нея й хареса твърде много

NetNews

Мъж поиска от жена си да опитат „тройка“, но се сблъска с неочаквани последствия, пише Daily Star. Той се оплакал от неуспешния сексуален експеримент във форума Reddit.

Мъжът споделил с жена си, че отдавна мечтае за тройка. Двамата се разбрали да опитат веднъж и след това да се върнат към нормалния семеен живот.

„Правихме секс с приятелка на жена ми. Беше невероятно. Това бе всичко, което някога съм искал“, спомня си мъжът. След случилото се обаче съпругата отказала да приключи експеримента и искала да го прави с още жени.

Мъжът призна, че обича жена си и иска интимност само с нея, но тя не желае да го послуша. „Тя просто отказва да уважи желанията ми и аз не знам какво да правя сега“, оплака се мъжът.

Повечето форумци съветват автора да говори със съпругата си и да признае, че еротичният експеримент с приятелката му е негова грешка. Други подчертават, че натрапчивите желания не могат да бъдат пренебрегвани, тъй като човек рано или късно ги изпълнява.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Радев и овладяването на властта: Какъв е планът?

Коментар на Александър Андреев: В полевите „кулоари“ на военното учение в Шабла г-н Радев се изрази съвсем недвусмислено: „Явно провалът на системните партии и изхабяването на модела тласкат все повече граждани към наказателен вот и политическа алтернатива.“ Г-н Радев само дето не добави: Аз съм тази алтернатива. Но то се […]