Мъж видя жена си в чужда кола и откри огън по шофьора

NetNews

В Кузбас местен жител се опита да убие шофьора на колата, в която била жена му, предаде Lenta.ru, позовавайки се на регионалното управление на Следствения комитет на Русия (СКР).

Според отдела на 18 юни мъж на пътното платно на улица Пархоменко в град Прокопиевск настигнал кола, в която пътувала съпругата му. Той е стрелял няколко пъти от самоделно огнестрелно оръжие по водача на автомобила. Обвиняемият се усъмнил, че жена му му изневерява с жертвата. Раненият е откаран в болница.

Следователите образуват дело по част 3 на член 30, част 1 на член 105 от Наказателния кодекс на Руската федерация („Опит за убийство“). Полицията и Националната гвардия бързо хванали стрелеца. Решава се въпросът за задържането му.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Уловиха жълтоуст групер рекордьор в Северна Каролина

В Съединените щати двама рибари поставиха два нови щатски рекорда в Северна Каролина за един ден, съобщи Coastal Review. И двете постижения, които вече са официално признати, са установени на 3 май. Първо Кристофър Хайч от Южна Каролина улови в съседния щат жълтоуст групер с тегло 10,4 килограма. Този резултат […]