Mercedes се върна към V12 и представи Maybach S680

NetNews

След като преди няколко седмици ви разказахме за Maybach-ът за „бедни“, който бе представен с шестцилиндров двигател, днес е време да насочим вниманието ви към най-върховата версия на най-луксозния Mercedes-Maybach, който предлага двойно повече цилиндри.

Въпреки, че от Mercedes се отказаха от V12 преди няколко години, моделът е специален поради честването на 100-годишнината на Maybach и може би е един от последните, ако не и последният модел на германците при който ще видим 6.0-литровия агрегат.

Лимузината не се отличава значително от останалите Mercedes-Maybach, като може да се поръча с всички екстри, налични за другите модели, включително и двуцветната боя в която е представен автомобила на снимките. Може да познаете най-луксозната версия по табелките V12 калниците и моделното означение S680 в задната част.

От Mercedes не разкриват техническите характеристики на модела, но според слуховете те трябва да надвишават 600 конски сили и 1000 нютон метра. Очаква се да видим задвижване на четирите колела и две турбини. Очакваме официално потвърждение в близко бъдеще, както и повече информация за лимузината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сачева каза какво ще се случи с добавките към пенсиите при служебното правителство

„Той е известен професионалист, така че вярвам, че ще се справи с тази позиция. Надявам се да не се поддаде на реваншизма“, това заяви бившият социален министър Деница Сачева по повод новия служебен министър на социалното министерство Гълъб Донев. Тя заяви, че решението за удължаване на добавките от 50 лева […]