Microsoft Teams вече ще бъде достъпен и в автомобилите

NetNews

Смартфоните играят важна роля в ежедневието на голяма част от населението в света, а с пандемията в последната година и провеждането на различни срещи и разговори чрез онлайн платформи, преносимите устройства се превърнаха в неизбежен елемент от професионалния живот.

Едно от водещите приложения в тази сфера е Microsoft Teams, който към момента може да бъде инсталиран на смартфон, преносим компютър, таблет или достъпен чрез различни уеб браузъри. Изглежда, че от Microsoft искат да разширят още производителността на приложението и то ще бъде достъпно дори и в автомобилите.

Microsoft обяви, че разработва приложение за автомобили оборудвани с Apple CarPlay, което ще позволява присъединяването, прекъсването на разговор и други функции директно от дисплея на инфотеймънт системата в автомобила. Разбира се, видео-разговорите няма да се показват по време на шофиране с цел да не се разсейва водача. От компанията не уточняват кога точно приложението ще бъде достъпно и дали ползвателите на Android Auto също ще се възползват от него на по-късен етап.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да разберете, че той ви обича според зодията

В следващите редове ще ви покажем как различните знаци на зодиака показват любовта си. Овен Този знак говори за чувствата си емоционално и с голяма страст, пише iwoman.bg. Той се влюбва със светкавична скорост и не му е необходимо много да спечели обекта на своето внимание. Телец Телецът първо анализира […]