Минков: Детето ми е при родителите на Пеев

NetNews

Габриела Славова – Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството на Пейо Пеев – Габриела Пеева поиска промяна на мярката си за неотклонение. Сега тя се намира в ареста. По собствено желание тя не присъства в съдебната зала.

Пред съдебната зала дойде и Велико Минков. Той твърди, че второто дете на Габриела е от него. Сега децата са при родителите на Пеев, защото преди смъртта си той е припознал и двете. До 7 май ще са готови ДНК тестовете, които ще докажат това.

Велико Минков каза, че ДНК експертизата е само стъпка в съдебния процес. „Тя се прави по съдебен ред. Ответници по закон са този, който е записан като баща в акта за раждане, майката и самото дете. Съдът прецени, че по-голямото дете ще приеме като наследник Пейо в процеса”, уточни Минков. Той добави, че при съвпадение на ДНК експертизата ще настоява да отглежда сина си. „Ще искам веднага привременни мерки, които се изпълняват преди финалното решение. Надявам се, че по този начин съдът ще ми го даде. В момента детето се отглежда от родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо.”, уточни още Минков.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Тренд": ГЕРБ-СДС водят с над 9% пред ПП-ДБ

Над 9% е разликата между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за предстоящите избори. Това показва проучване на социологическа агенция „Тренд” по поръчка на „Нова броудкастинг груп“ и „24 часа“, посветено на нагласите на българите спрямо основните институции, партии и актуални теми. Изследването е реализирано в периода между 12 и 19 април 2024 […]