Националният отбор по волейбол за жени под 18г. ще играе срещу Италия в полуфинал на Европейското първенство

NetNews

Националният отбор по волейбол за жени под 18 години ще играе срещу Италия в полуфинал на Европейското първенство (1-13 юли, Румъния и Гърция). Финалната четворка ще се проведе в Блаж (Румъния), а тимът ни ще пътува до там от Ираклион с чартър. Двубоят на младите ни „лъвици“ е в петък, 12 юли, от 16:00 ч. (наше време). В другата двойка Полша и Белгия излизат от 19:00 ч., за да определят втория финалист.

България завърши на второ място в Група II след драматична развръзка в самия край. След шест поредни победи в последната среща отстъпихме пред Унгария след обрат от 0:2 до 3:2. Последвалият успех на Полша с 3:1 над Финландия ни коства първата позиция в потока.

И четирите полуфиналиста се класираха след актив от шест победи и една загуба. Разпределението на медали е насрочено за събота, 13 юли. Битката за бронза е в 16:00 ч., а големият финал в 19:00 ч.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

И в предизборна кампания депутатите ще вземат заплати и ще ползват служебните си коли

Временната комисия за изготвяне на проект на правилник на Народното събрание прегласува и отхвърли предложението депутатите да не получават възнаграждения по време на предизборна кампания за парламентарни избори. На предишното си заседание комисията прие за времето от откриване на предизборна кампания за избори за народни представители до свикване на новоизбрания […]