Nardo Grey – цвят на PVC тръби или модерна боя за коли

NetNews

Преди няколко години ви информирахме за появата на вече популярния, но и противоречив цвят Nardo Gray, който първоначално беше представен в гамата на Audi. Голяма част от хората го свъзват със стандартните PVC тръби и въобще не го одобряват, докато други копнеят за такава боя (или фолио) за своите луксозни автомобили и дори суперавтомобили.

Въпреки всички противоречия цветът Nardo Grey постепенно се налага, а модните тенденции не оставят безразлични, както собствениците на непретенциозни автомобили, така и на тези, притежаващи суперкари.

Всички мечтаят за това лъскаво сиво. Тази селекция представя както най-неочакваните (за такъв нюанс) екземпляри, така и тези, за които изначално е предназначен този цвят. Дали ви харесва или не и за кой модел е най-подходящ цветът Nardo Grey, можете да споделите в коментарите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Проф. Колозова от Скопие: Ние сме луди!

Ние сме луди! Това написа в собствения си профил в социалните мрежи един от най-известните македонски учени проф. Катерина Колозова по повод истерията в РС Македония срещу представителя на страната в тазгодшния конкурс на Евровизия Васил Гарванлиев, който призна, че има българско гражданство и че баба му е била българка. […]