Nissan ще продава един от американските си модели в Европа

NetNews

Направила официален дебют на автоизложението в Шанхай, новата генерация на Nissan X-Trail ще се появи в Европа през 2022 година, а моделът е идентичен с добре познатия в Америка модел – Rogue.

Най-голямото SUV на японците в Европа ще се присъедини към наскоро обновения Qashqai и Juke, както и електрическия Nissan Ariya. Както споменахме, новият X-Trail е идентичен с продаваният в Щатите Rogue, като единствената разлика ще е при двигателите.

Най-вероятно европейската версия ще се предлага във вариант със задвижване на четирите колела и новата хибридна система на Nissan, която дебютира при обновения Qashqai. Повече характеристики и информация за модела ще бъдат уточнени в следващите месеци, а малко след това се очаква да започнат и първите продажби.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаха недекларирани ветеринарни ваксини, паспорти и чипове за любимци

Митнически служители задържаха недекларирани ветеринарни ваксини, паспорти и чипове за домашни любимци. Контрабандните стоки са били открити в куриерска пратка от България за Великобритания, съобщиха от агенцията "Митници". Случаят е от 13 април, сектор "Авиоконтрол" е селектирал пратка за проверка, която според документите съдържала "1 бр. стока за домашни любимци" […]