Nokia ще представи таблет на 6 октомври

NetNews

В последните няколко месеца от Nokia се борят да върнат славата си отпреди 15 години, като представят различни смартфони, а изглежда, че сега от компанията ще се пробват да навлязат и в света на таблетите.

Кратък тийзър от профила на Nokia в Twitter ни подготвя за специално събитие на 6 октомври, където ще бъдат представени няколко нови устройства. Освен няколко смартфона, вниманието е привлечено и от таблет, който по предварителна информация ще носи означението T20.

Everything you’d expect from a Nokia phone in a tablet. Coming 6.10.21 pic.twitter.com/uTssAURMMQ

— Nokia Mobile (@NokiaMobile) September 27, 2021

Според информация от GSMArena, устройството ще разполага с 10.36-инчов екран и място за съхранение от 64GB. Процесорът ще е дело на Unisoc, а за гладката работа на Android 11 ще служат 4GB RAM. Това ще бъде вторият опит на Nokia при таблетите след неуспешния първи с N1 през 2015 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Поредна кражба на вода в ямболско село

В Районно управление на МВР – Стралджа е образувано бързо производство за незаконно присъединяване към водопреносната мрежа. Вчера в село Атолово, при проверка в частен имот е установено неправомерно присъединяване към водопреносна мрежа чрез прикачване със спирателен кран и маркуч към тръбопровод на водопреносна мрежа. С това са създадени условия за […]
незаконно отклоняване на вода в село в област Ямбол