Новият Citroen C3 Aircross ще бъде по-голям и с три реда седалки

NetNews

Citroen е на прага на представянето на изцяло новия C3 Aircross, който представлява значителна еволюция спрямо своя предшественик. Тази итерация обещава по-голяма следа и гъвкаво седемместно оформление, което е отклонение от предишните му конфигурации. Дебютът ще се състои на 18 април, а от Citroen подгряха публиката с няколко тийзъра.

Очаква се опциите за задвижване да включват изцяло електрически и меко хибридни варианти.Дизайнерският език на новия C3 Aircross черпи вдъхновение от концепцията Citroen Oli, което личи от характерните му квадратни фарове и изваяната задна врата.

Един от най-забележителните аспекти на новия C3 Aircross е способността му да побира седем пътници, което е рядкост в неговия клас. С традиционното си разпределение 2+3+2 се очаква той да предлага достатъчно пространство за семейства представяйки алтернатива на автомобили като Dacia Jogger. Вътрешността на C3 Aircross се очаква да бъде с два екрана и практични отделения за съхранение на вещи.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Никола Янков: Членството ни в еврозоната зависи от политическата воля, въпросът е дали я има

Политическата нестабилност създава известни притеснения у чуждестранните инвеститори, като се наблюдава липса на чуждите инвестиции. От друга страна постоянните избори, дори и дестабилизиращи показват работеща демокрация в страната. Начина да се привлекат големи по размер чуждестранни инвестиции е да се оттегли държавата от несвойствени дейности и да се допусне частните […]