Новият iPhone се опитва да настигне Samsung по този параметър

NetNews

В китайската социална мрежа Weibo се появи информация която дава информация за дисплея на предстоящия iPhone 16 Pro. Говори се, че това флагманско устройство, което ще се появи по-късно тази година, ще претърпи значителна трансформация, особено в областта на технологията на дисплея.

Според публикацията на Instant Digital, iPhone 16 Pro е готов да предефинира яркостта, като докладите сочат 20% увеличение на яркостта в сравнение с прочутия му предшественик. Докато сегашният iPhone 15 Pro предлага максималната си яркост от 1000 нита, последното изтичане на информация подсказва за още по-ярко зрително изживяване, като се предполага, че iPhone 16 Pro ще увеличи тези стойности до 1200 нита.

Това, което е особено интригуващо, е твърдението, че iPhone 16 Pro ще запази уважавания пиков режим на висока яркост от 1600 нита, наследен от предшественика му. Източникът на тези спекулации също така подчертава нарастващия импулс в индустрията за повишаване на нивата на яркост – тенденция, която придоби значителна популярност през последните години. Тъй като типичната яркост на iPhone се задържа на 1000 нита след представянето на iPhone 13 Pro през 2021 г., предполагаемото рязко повишаване на яркостта при iPhone 16 Pro предвещава скок в иновациите при дисплеите на смартфоните. С всеки следващ слух обратното броене до представянето на следващия смартфон на Apple става все по-примамливо.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Байдън: Тръмп трябваше да погълне белина

Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува, че му се иска бившият президент Доналд Тръмп да беше последвал собствения си призив и да си беше инжектирал малко белина като средство за борба с коронавируса, предаде Ройтерс, съобщи БТА. По този начин Байдън припомни едно от най-шокиращите изказвания на експрезидента. На […]