OnePlus иска да открадне момента на Samsung с представянето на нов сгъваем смартфон

NetNews

Както вече ви информирахме, по-късно днес от Samsung ще проведат събитие на което ще бъдат представени няколко нови устройства на корейската компания, включително нови смарт часовници, както и два нови сгъваеми смартфона. Събитието бе планирано от изключително дълго време, а рекламната кампания на марката тече от близо месец.

View this post on Instagram

A post shared by OnePlus➕ (@oneplus_usa)

Изглежда, че това няма да е единствената премиера на сгъваем смартфон тази вечер след като по-рано днес от OnePlus изненадващо обявиха, че също организират събитие, по същото време и ще представят първия си сгъваем смартфон.

За разлика от повечето продукти при производителите, слухове за сгъваем смартфон от китайската компания не бяха разпространявани и проекта наистина е бил пазен в тайна. Все пак не може да се отрече, че маркетинговия ход на OnePlus е доста смел, а ние ще следим развръзката на събитията и ще ви държим информирани.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Децата на Стефан Янев работят в държавни дружества без конкурс, но не било и нужно по закон

Децата на служебния премиер Стефан Янев работят в държавните дружества Българския енергиен холдинг (БЕХ) и "Булгаргаз". Това е потвърдено в официален отговор на въпроси на депутата от ГЕРБ/СДС Димитър Янев, подписан от служебния министър на енергетиката Андрей Живков. Интересен факт е, че имената на децата на Янев са заличени в […]