OnePlus може да представи таблет съвсем скоро

NetNews

OnePlus е компания, която стана популярна в Европа в последните години най-вече със своите смартфони, макар да предлага и други технологии, като различни преносими устройства, аудио продукти и смарт телевизори. Съвсем скоро бизнесът може да се разшири още повече и на пазара да се появи и таблет на марката, който ще се противопоставя с устройствата на Samsung, Lenovo и други подобни.

Засега не се знаят характеристиките на новото устройство на марката, като единственото което знаем е името му. Търговската марка OnePlus Pad е регистрирана в Европейския съюз, а най-вероятно именно тя ще предлага и новите модели, които ще видим в близко бъдеще.

Най-вероятно новите таблети на марката ще са позиционирани в различни ценови класове, подобно на стратегията им при смартофните, като това разбира се ще се отрази и на цената, която ще варира спрямо спецификациите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Здравко Златаров: Голямата цел на „БСП за България“ е развитието на региона

Здравко Златаров е на 54 г., член на Националния съвет на ПП АБВ и областен председател. Управител на застрахователна компания, женен с едно дете. Той е кандидат за народен представител от листата на коалиция "БСП за България" в Ямбол, с номер 4 в интегралната бюлетина и преференциален номер 105. Вижте отговорите му на 4 въпроса "Защо" в интервю за в. "Делник".