Откриват строителната площадка на „Българска армия“ в понеделник

NetNews

Официалното откриване на строителната площадка на „Българска армия“ ще бъде в понеделник, 8 април, стана ясно от информационна табела, която бе поставена пред входа на съоръжението вчера.

Според нея в рамките на 90 дни фирмата, избрана да демонтира и разчисти стадиона, трябва да „разруши сгради, както и да извози генерираните строителни отпадъци“. Планираният максимален брой работници на обекта пък е 35.

Както е известно, фирмата „Ростер“ влезе в имота в понеделник, като проведе среща с „червеното“ ръководство и в момента планира точната последователност на стъпките по подготовката на терена за предстоящите строителни дейности. Огледите продължават с пълна сила, пише „Тема Спорт“.

До дни достъпът до „Армията“ ще бъде ограничен и там ще се настани тежка техника. Няколко от работниците вчера се покатериха на пилоните за осветлението, за да се запознаят в детайли с техните характеристики. Фирмата разполага с подемна платформа, която може да се конфигурира за височинна работа до 120 метра, и именно чрез нея скоро ще бъде премахнато електрическото осветление, поставено през далечната вече 1982 г.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пеевски: Нека да видим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем да говорим тези, които сме отговорни към България

Много е рано да говорим за формули, коментира в кулоарите на парламента съпредседателят на ДПС Делян Пеевски, цитиран от БНТ. По думите му трябва да минат изборите и партията да види какво доверие ще получи от хората. „Нека да видим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем да […]