Плаващ „труп“ в езеро се оказа заспал пиян мъж

NetNews

В индийско село в Андхра Прадеш местните жители изпаднаха в паника след като забелязаха тяло в местното езеро, но после разбраха, че „умрелият“ всъщност е жив. Сутринта те видели човек, изглеждащ безжизнен във водата, и веднага сигнализирали полицията.

Полицейските служители, пристигнали на място, първоначално също са приели, че става дума за труп. Те реагирали бързо, като един от тях влязъл в езерото и издърпал човека за ръката. За обща изненада, мъжът в езерото внезапно „оживял“, като предизвикал вълна от смях сред присъстващите на брега.

<blockquote class=“twitter-tweet“ data-media-max-width=“560″><p lang=“en“ dir=“ltr“>Drunk Man Mistaken for Dead, Found Alive in Hanumakonda Pond<br><br>Residents of Reddypuram Kovelakunta in Hanumakonda were taken aback today after discovering what they initially believed to be a dead body floating in the local pond. <br>The man, later identified as a quarry worker from… <a href=“https://t.co/3koRv6iCai“>pic.twitter.com/3koRv6iCai</a></p>&mdash; Sudhakar Udumula (@sudhakarudumula) <a href=“https://twitter.com/sudhakarudumula/status/1800158880506478918?ref_src=twsrc%5Etfw“>June 10, 2024</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

„Възкръсналият“ мъж казал на полицията, че е прекалил с алкохола след десетдневната работна седмица, затова решил да се разхлади в езерото. Но вместо просто да се потопи, той заспал и изпаднал в толкова дълбок сън, че не чул хората, които му викали от брега.

Този инцидент служи като напомняне за всички за потенциалните рискове от алкохола и важността от бдителност, особено когато се намирате във вода.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Оля Ал-Ахмед с награда за „Най-добър международен журналист“

Една от най-ярките журналистки на международната арена Оля Ал-Ахмед бе отличена тази година на XIII-тото издание на годишните MEDIA Awards 2024 с престижната журналистическа награда „Най-добър международен журналист“. С това отличие наградите ѝ за журналистика стават 37, въпреки това тя винаги твърди, че работи за каузата и истината, не за […]