Polestar вече поддържа Apple CarPlay

NetNews

Polestar е един от първите автомобилни производители, който използва Android Automotive като операционна система за своите автомобили. До момента те поддържаха единствено Android Auto, но от днес всеки собственик на автомобила може да се възползва и от Apple CarPlay след интернет ъпдейт.

Всички собственици на iPhone и Polestar 2 ще могат да използват някои от функциите на смартфона си върху портретно ориентирания 11-инчов екран в средата на таблото. В допълнение те ще могат да се възползват от гласовия асистент Siri, Apple Music и Apple Maps.

От Polestar разкриват, че смятат да продължават работата си с Apple и да обновяват версиите на операционната система, като дори смятат да приложат новата версия на Apple CarPlay, която ще „завземе“ всички екрани.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кирил Петков: Беше чест да водя правителство, свалено от г-н Пеевски, Борисов, Слави Трифонов и г-жа Митрофанова

„Беше чест за мен да водя правителство, което беше свалено от г-н Пеевски, от г-н Борисов, от Слави Трифонов и от г-жа Митрофанова. Този вот е една малка стъпка от един много дълъг път. Това, което те не разбраха е, че не могат да спечелят българския народ. Обещаваме, че ние […]