Polestar отвори шоурум направен изцяло от сняг

NetNews

Polestar показа скандинавските си корени и отвори шоурум направен изцяло от снежни блокове в който гостите могат да разгледат Polestar 2. Представителството е построено във финландския ски курорт Оунасвара и ще бъде отворено до 26 февруари, когато снегът ще бъде върнат обратно на пистата. От Polestar казват, че за направата на обекта са използвани около 3 хиляди кубика сняг.

Стените са с дебелина от 2 метра, а в шоурума е разположен Polestar 2 заедно с различни модели джанти, части по окачването, спирачки и други ледени фигури направени от местни творци. Височината на шоурума е 12 метра, а дизайнът вдъхновен от централата на Polestar.

Въпреки, че Polestar е оставил наличен автомобил в представителството, той всъщност не може да бъде закупен от там, тъй като компанията осъществява поръчките си онлайн. Заинтересованите все пак ще могат да направят тест драйв по специално избрано трасе.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Маркъс Рашфорд изравни рекорд на Уейн Рууни за Манчестър Юнайтед

Маркъс Рашфорд официално изравни рекорда на Уейн Рууни от 8 поредни мача с гол на „Олд Трафорд“, след като помогна на Манчестър Юнайтед за успеха с 3:0 над Чарлтън Атлетик в Купата на лигата през седмицата. Нападателят премина през куп турболенции до момента в кариерата си, но изглежда, че в […]