Polestar 2 получи допълнителни 67 „коня“ с интернет ъпдейт

NetNews

В последно време колите са просто едни огромни компютри на колела и поредното доказателство за това идва от Polestar, които „засилиха“ един от моделите си чрез интернет ъпдейт. Всъщност шведско-китайският производител не е единствения който „тунингова“ колите си по подобен начин, след като през последните месеци сме ви разказвали за подобни действия от други марки.

Polestar 2 получи допълнителни 67 „коня“ с интернет ъпдейт

Все пак увеличението при Long Range Dual Motor версията е сериозно и с добавените 67 конски сили, мощността се покачва до 467 конски сили, докато въртящият момент скача с 20 нютон метра до общо 680 нютон метра. Това подобрява и времето за ускорение от 0 до 100км/ч, което вече отнема 4.4 секунди.

Polestar 2 получи допълнителни 67 „коня“ с интернет ъпдейт

Интернет ъпдейтът може да бъде закупен от различни европейски представителства и струва около 1000 евро в зависимост от пазара.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Оставиха в ареста обвинените за грабежа в офис на мобилен оператор в София

Оставиха в ареста четиримата обвинени за грабежа от офис на мобилен оператор в София. Те са получиха най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”, съобщиха от прокуратурата. На 6 декември в 04.30 часа трима от мъжете разрушили входна стъклена врата на търговски център, както и врата на офис на мобилен […]