Porsche патентова интересен дифузьор с място за теглич

NetNews

Porsche работи над аеродинамичен елемент, който ще помага на автомобилите да разпределят ефективно насрещния въздух, като в същото време съчетават практичните функции на автомобилите с теглич. Според информация на CarBuzz, германската компания е патентовала дифузьор с място за теглич.

Въпреки, че изобретението изобщо не е нещо ново или невиждано до момента, то трябва да се отбележи, че дифузьорът няма да е с козметични функции, а ще изпълнява главната си роля за аеродинамика. Вероятно дифузьорът ще бъде използван в Cayenne и Macan, като не е изключено да го видим и при комбито Panamera.

Напълно възможно е разработката да е направена специално за електрическата версия на Macan, която очакваме да дебютира през следващата година. Автомобилните производители залагат много на аеродинамиката при електрическите автомобили, така че няма да е изненада, ако именно електрическият модел стои в основата на този патент.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Фитнес маниачка опита да разклати прекалено стегнатото си дупе (ВИДЕО)

Любимата ни фитнес инструкторката – Дениз Сайпинар, за пореден път ни изненада приятно с видео в социалните мрежи, като този път няма как да не се пошегуваме с нея. Тя реши да покаже за своите последователи малко упражнения за дупе, като преди това го разклати за удоволствие на камерата, но […]