Porsche-то с двигател на Honda, което струва 15 хиляди евро

NetNews

Porsche 911 от 80-те години на миналия век за едва 15 хиляди евро, звучи като невероятна оферта, която едва ли ще остане актуална много дълго време. За съжаление тук не става дума за истинско 911, а за умалена версия на кабриолета от 1983 година.

Базираното на картинг Porsche разполага с четиритактов двигател от Honda, който генерира завидните 2.1 конски сили. Максималната скорост е 25км/ч, а скоростната кутия е механична с две предавки. Налична е също задна предавка, както и съединител.

Червеното 911 Cabriolet е в доста добро състояние, въпреки близо 40-те години, изминали от неговото производство. Предлага същата боя като на истинските Porsche-та, идентични джанти, както и волан, за да пресъздаде усещането като при реален автомобил на марката. Обявата може да се види в сайта Elferspot, а както стана ясно исканата цена е близо 15 хиляди евро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕС сгреши своята стратегия

Европейската стратегия за ваксините се провали. Това призна европейският заместник – председател Франс Тимерманс, цитиран от Tagesspiegel. Предстои да бъде направена равносметка. Тогава ще се види кои действия са били правилни. Сега приоритет е разпределението на ваксините. Тимерманс приема призива за бързи доставки. Съвместната европейска поръчка се определя като правилна. […]