Porsche 911 за едва €8000, но с „малък“ кусур

NetNews

В платформата за безплатни обяви Craigslist се продава 21-годишно Porsche Carrera 4 996 за едва $10 000 (€8 166). Колата е напълно оригинална и се намира в прилично състояние, но има недостатък – двигателят е горял.

Причината за възпламеняването на 3.4-литровия шестцилиндров боксер не се съобщава. Продавачът твърди, че е купил "поршето" с идеята да го възстанови, но се оказало, че няма нито време, нито средства за осъществяването на проекта.

Ако се съди по снимките, двигателят не е силно пострадали подлежи на ремонт – според продавача дори може да бъде завъртян на ръка. Купувачът ще трябва да смени и някои външни детайли, пострадали от пламъците.

Според Jalopnik употребяван боксер за този модел може да се намери на цена между $4 000 и $6 000 (€3 267 – €4 900). Продавачът обаче смята, че замяната с V8 от Chevrolet не само би излязла по-евтино, а и би подобрила значително динамиката.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Фандъкова с извънредна заповед

Забраняват качването на Витоша с коли от 11 до 14 часа в почивните дни. Това става ясно от заповед на кмета на София Йорданка Фандъкова. "Забранява се влизането на МПС и ППС с животинска тяга с изключение на електрическите велосипеди, в неработни дни от 11:00 до 14:00 часа по пътищата […]