Появиха се индикации за нов върхов модел на Samsung

NetNews

Слуховете около предстоящата линия сгъваеми смартфони на Samsung предполагат възможността за Galaxy Z Fold6 Ultra, като последните спекулации твърдят, че такъв наистина ще се появи.

В Южна Корея се появи обозначение на модела – SM-F958, което доведе до спекулации, че това може да е очакваната Ultra версия на устройството Z Fold. Това предположение се основава на конвенцията на Samsung за именуване, при която предишни модели като Galaxy Z Fold5 бяха обозначени като SM-946, а Galaxy Z Fold4 – като SM-936. Следвайки този модел, логично е да очакваме Galaxy Z Fold6 да бъде обозначен като SM-956. За сравнение, Galaxy S24 Ultra носи обозначението SM-928.

Според тази закономерност стандартните модели телефони обикновено завършват с 6, докато версиите Ultra завършват с 8. Важно е обаче да се отбележи, че на този етап това е чисто спекулативно, тъй като няма много налична информация извън тези предположения.

Съществуват и предположения, че устройството може да бъде ексклузивно за Южна Корея, въпреки че това изглежда малко вероятно, като се има предвид обичайната глобална стратегия на Samsung за дистрибуция на Ultra телефоните.

Очаква се Samsung да представи Galaxy Z Fold6 заедно със Z Flip6 и Galaxy Ring през юли.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мъж е с опасност за живота след инцидент в рудник „Трояново-2“

Мъж е с опасност за живота след инцидент в рудник „Трояново-2“. Пострадалият е със счупване на горен десен крайник и част от ребрата в дясно, с тежка контузия на белия дроб и рана на главата, каза проф. Йовчо Йовчев, директор на Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян […]