Путин към местните власти: Разчитам на вас!

NetNews

Руският президент Владимир Путин изпрати поздравления до служители и представители на общинските власти. На сайта на Кремъл бе публикувана поздравителна телеграма.

„Скъпи приятели! Поздравления за Деня на местното самоуправление. Институцията на местното самоуправление има богата история у нас, която започва на 21 април 1785 г. с подписването на Хартата на градовете от Екатерина II“, се казва в съобщението.

Президентът отбеляза важната и отговорна мисия на местните власти. „Подобряването на социалната инфраструктура на нашите градове, подобряването на селските райони и решаването на най-популярните, ежедневни проблеми на хората до голяма степен зависи от тяхната ефективна, добре координирана работа. Тук наистина разчитаме на вас – служители на всички нива на общинската власт, на вашия професионализъм, чувствителност и загриженост, на вашето искрено желание да промените живота на сънародниците си към по-добро“, отбеляза Путин. Президентът подчерта и важността на подкрепата за значими обществени инициативи, създаване на условия за участие на хората в определянето на приоритетите за развитие на техните градове и в реализацията на проекти и програми.

Той пожела успех и всичко най-добро на служителите и представителите на общинската власт.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

В Китай се провежда международна среща на представители на военноморските сили

В Китай днес започна международна среща на представители на военноморските сили, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Срещата се провежда в пристанищния град Циндао и ще продължи четири дни. В събитието ще участват делегации от 30 страни. То ще се състои на фона на високото напрежение в Южнокитайско море, където нарастват […]