Путин заплаши с ядрен апокалипсис: Не е ли по-добре да стигнем до края?

NetNews

Руският президент Владимир Путин отправи поредните си ядрени заплахи към западните страни, твърдейки, че те искат да унищожат руската държава с хилядолетна история.

Западните страни се стремят да нанесат стратегическо поражение на Русия в конфликта в Украйна, заяви руският лидер Владимир Путин, който бе на посещение в Северна Корея и Виетнам, цитиран от РИА Новости.

„За Русия това означава край на нейната държавност, ето какво означава. Това означава край на хилядолетната история на руската държава. Мисля, че това е ясно на всички“, каза Путин, отбелязвайки, че Западът във връзка с плановете си да победи Русия е намалил прага за използване на ядрено оръжие.

„Защо да се страхуваме? Не е ли по-добре тогава да отидем до края?“, добави държавният глава.

Meduza пък обобщава думите на Путин, свързани с възможността за преговори за слагане край на войната: „Москва очаква реакцията на Запада на нашите предложения за споразумение – но тези предложения няма да са вечни. Ако Украйна обвърже преговорите с изтеглянето на руските войски, това никога няма да се случи“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Хърватски защитник подсилва Левски

Левски ще се подсили с хърватския защитник Марко Столник. Бранителят ще бъде свободен да пристигне на „Герена“ на 1 юли, след като му изтече договорът с румънския УТА Арад. Към момента бранителят продължава да тренира с клуба от северната ни съседка. В сряда УТА Арад замина на подготвителен лагер в […]