Разкриха дизайна на новия евтин iPhone

NetNews

Неотдавнашните изтичания на информация и изображенията на метален макет потвърждават, че iPhone SE 4 наистина ще се отличава с дизайн, наподобяващ този на iPhone 14. Това включва преминаване към OLED технология на дисплея, което е първото за линията SE, като се очаква BOE да достави панелите. Дисплеят ще разполага с широк прорез, в който ще се помещава Face ID, което е отклонение от Touch ID, използван в предишните модели SE. Освен това SE 4 ще използва същата технология на батерията като iPhone 14.

В сравнение със своя предшественик, iPhone SE (2022 г.), предстоящият модел представлява значителна модернизация, като се съгласува по-тясно с настоящата естетика на дизайна на Apple. Макар да заимства елементи от iPhone 14, като например дизайна на дисплея, той няма да наследи усъвършенствания набор от камери на своя флагмански събрат, като вероятно ще разполага само с един модул на камерата.

Въпреки че според слуховете iPhone 16 поколение ще въведе нова функция, наречена Capture Button, която ще бъде интегрирана в бутона за включване, такъв контрол не се очаква в iPhone SE 4. Тойобаче ще запази познатия превключвател Ring/Silent, разположен над бутоните за сила на звука.

Забележително е, че анализаторът Минг-Чи Куо още през 2022 г. прогнозира, че iPhone SE 4 ще се забави след 2024 г., като последните доклади предполагат евентуално пускане на пазара през 2025 г. Въпреки това подготовката за производство на калъфи показва, че пускането на пазара може да се случи по-рано от първоначално предвиденото.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Израелски въздушен удар по Дамаск! Ликвидиран е висш командир на иранските гвардейци

Израелски военни самолети днес удариха иранското консулство в Дамаск, а ливански източник от сферата на сигурността заяви пред Ройтерс, че при нападението е бил убит Мохамед Реза Захеди, висш командир на иранската революционна гвардия, съобщава БТА. Репортерите на Ройтерс, които бяха на мястото на инцидента в квартал Мезех на сирийската […]