Renault показа наследника на Kadjar

NetNews

В края на изминалата година, от Renault анонсираха най-новия модел в своята гама – Austral. Той е пряк наследник на най-големия кросоувър в гамата на французите – Kadjar и ще бъде представен официално по-късно тази година. Преди това да се случи, маркетинговият отдел на Renault разпространи няколко снимки на покрит с камуфлаж автомобил, както и кратка информация за него.

Renault показа наследника на Kadjar

Новото Renault Austral ще бъде построено на платформата CMF-CD3, която се използва още от Nissan и можем да намерим при новия Qashqai и X-Trail. Благодарение на нея, Austral трябва да е по-комфортен, да предлага повече системи за безопасност и по-добра изолация на звука.

Renault показа наследника на Kadjar

Макар да не виждаме цялостния дизайн на SUV-то, ясно можем да отличим новия дизайнерски език на марката, който бе представен с електрическия Megane E-Tech. Към момента знаем, че Austral ще бъде дълъг точно 4.51 метра, което е повече от това на споменатия вече Megane.

Renault показа наследника на Kadjar

По време на тестовете от Renault са наели 900 водача, които да тестват Austral по пътищата на Франция, Испания, Германия и Румъния и да изминат 600 хиляди километра. Допълнително от Renault тестват Austral и на писта, където целта е около 1.4 милиона километра.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мартин Димитров: Трябва нов договор за газ с Русия

До края на януари проектобюджетът на държавата ще бъде внесен в Народното събрание, като до средата на януари ще започне публичното му обсъждане. „Няма време за губене, това забавяне беше заложено още по време на изборите, които бяха на 14 ноември. Докато се състави кабинет, докато се изберат министрите. Право […]