Руският президент Владимир Путин пристигна във Виетнам

NetNews

Руският президент Владимир Путин пристигна във Виетнам, отбелязвайки последната спирка от тридневната си дипломатическа обиколка, предаде ТАСС. Преди пристигането си във Виетнам Путин имаше важна среща с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун и посещение в руската република Якутия, предава БТА.

Във Виетнам Путин ще участва в дискусии с няколко висши служители, включително президента на Виетнам, генералния секретар на Комунистическата партия, министър-председателя и председателя на Народното събрание. Освен това Путин ще се свърже отново с възпитаници от съветски и руски университети и ще бъде почетен на прием от президента на Виетнам.

Визитата във Виетнам бележи петото президентско посещение на Путин в страната. Той посети републиката през 2001, 2006, 2013 и 2017 г.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мачизъм в Народното събрание, а дамите са 27%

Процентът на жените в състава на последните пет парламента варира около 24%, като в новото 50-o Народно събрание (50 НС) процента значително се увеличава на 27%. Това сочи проучване, направено от фондация “Екатерина Каравелова”, чиято цел е да “насърчава жените да застанат начело на процеса по трансформация в обществото”, цитирано […]