Съдът отказа да пусне на свобода тъщата на убития Пейо. Тя: Невинна съм, в същия ден разхождах кучето

NetNews

Софийският градски отказа да пусне от ареста Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев, съобщават от БТА. Бившата дипломатка, заедно с дъщеря си Габриела са обвинени за смъртта на мъжа, който бе неин зет.

Трифонова каза през сълзи, че не е участвала в убийството и е невинна.
„В деня на убийството разхождах кучето си. С мен беше съседка. 30 часа бяха задържана без адвокат. Слушах крясъците на дъщеря ми. Заплашваха ме, че тя ще бъде убита. Четири месеца съм в ареста и с мен не се провеждат никакви действия. Страдам от епилепсия, астма и сърдечно-съдово заболяване“
, каза Трифонова пред съда.

Прокуратурата заяви, че има достатъчно доказателства за това, че майката на Габриела Пеева е участвала в убийството на Пейо Пеев.
Разследването установи, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за смъртта е удушаване, посочват експертите. Автомобилът с трупа на убития бе открит леко опожарен в гориста местност, в района на Витоша, по пътя за хижа „Алеко“.

Убийството стана в края на януари.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Киев: Новото правителство в Москва? Войната ще ескалира!

Новите назначения в руското правителство показват, че Москва ще се опита да увеличи военните си усилия и се стреми да пренастрои икономиката си за нуждите на отбраната, каза днес съветникът на украинския президент Володимир Зеленски – Михайло Подоляк, цитиран от Ройтерс, пише БТА. Повече от две години след началото на […]