Samsung представи новия One UI Watch

NetNews

Samsung Electronics Co., Ltd. представи, в рамките на Mobile World Congress (MWC), новия One UI Watch. Новият интерфейс ще направи работата между Galaxy Watch и смартфона по-лесна и удобна. Samsung потвърди, че One UI Watch за Galaxy Watch ще се предлага в новата унифицирана платформа, създадена съвместно с Google. Сред предимствата са подобрения в производителността, оптимизиране на потребителските изживявания с устройствата и достъп до още по-голям брой приложения. Освен това Samsung разкри, че предстоящият Galaxy Watch ще бъде първият, снабден с новата унифицирана платформа. One UI Watch ще дебютира на Unpacked събитието по-късно това лято.

One UI Watch заедно с новата унифицирана платформа ще създадат изцяло ново потребителско изживяване за притежателите на Galaxy Watch. Благодарение на тях приложенията, които си инсталирал на смартфона, автоматично ще се изтеглят на смарт часовника. Ако потребителите са персонализирали приложението с часовник на телефона да показва часа в различни градове по света, това автоматично ще се отрази и на часовника. А ако блокират обаждания и съобщения от часовника си, те вече ще бъдат блокирани и на смартфона.

Новата унифицирана платформа ще предлага нови функции и интеграции с популярни приложения на трети страни, директно на Galaxy Watch. Тя е подходяща за всеки потребител: за тези, които харесват спорта и фитнеса, и искат да извлекат по-голяма полза от приложения като Adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddie, Strava и Swim.com. За онези, които търсят спокойствието, които искат да водят по-балансиран начин на живот с приложения като Calm или Sleep Cycle, за любители на музиката, които се наслаждават на откриването на нови изпълнители в Spotify и YouTube Music, или за безстрашни изследователи, готови да се разхождат с Google Maps. Има по нещо за всеки, благодарение на различните партньори, с които Samsung работи.

В допълнение на всичко това, Samsung ще представи подобрен дизайн на циферблата, а това ще улесни дизайнерите да създават нови визии за часовниците. По-късно тази година, дизайнерите на Android ще могат да разгърнат своята креативност и да разработят забавни нови дизайни, които ще бъдат добавени към непрекъснато нарастващата колекция от дигитални циферблати на Samsung. Те ще да дадат на потребителите още повече възможности за персонализиране на смарт часовниците според тяхното настроение, начин на живот и индивидуални предпочитания.

Новият Galaxy Watch ще бъде първото по рода си устройство с One UI Watch и новата унифицирана платформа. Те ще бъдат представени на Unpacked събитието на Samsung по-късно това лято.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

България през локдауна: По-малко раждания и повече домашно насилие

Пандемията и локдаунът са повлияли обезпокоително на две от най-показателни за българската нация статистики. Противно на очакванията затварянето на хората по домовете им през първата половина на 2020 г. е намалило осезаемо раждаемостта, отчетена в края на м.г., но и нещо повече – увеличил се е броят на жени, пострадали […]