Samsung обновява телефони от 2015 година

NetNews

Samsung стартира кампания, която да обнови софтуера на S6 и S6 Edge, забелязаха потребители, които използват вече 7-годишния смартфон. Ъпдейтът има за цел да поправи някои проблеми със софтуера на устройтвото, казват от корейската компания.

Всъщност ъпдейтът вероятно има за цел да оправи един главен проблем, който през последните месеци много потребители усетиха. Той е свързан с GPS модула и проблеми с позиционирането на смартфона.

Повечето устройства на Samsung получават обновления само през първите четири години след като излязат на пазара, но подобни проблеми, които засягат главни модули и много устройства често могат да бъдат причина за обновления и след този период.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Nissan отлага пускането новия Z

Японският автомобилен производител е изправен пред поредното препятствие, тъй като издаде заповед за спиране на продажбите и доставките за модела Z, оборудван с деветстепенна автоматична скоростна кутия. Причината е, че спортната кола е оборудвана със същия автоматичен преобразувател на въртящия момент, произведен от Jatco, който се използва и във всъдеходите […]