Samsung разкри част от новостите в следващите Galaxy Watch (ВИДЕО)

NetNews

Samsung засилва вълнението преди пускането на новата серия Galaxy Watch, като демонстрира ключово подобрение: подобреният сензор BioActive. Този нов сензор обещава да предоставя по-точни измервания на здравето в сравнение с предишната версия, като проправя пътя за функции, насочени към превантивното здраве.

Една такава функция е въвеждането на индекса AGEs. Този индекс проследява индикатор за метаболитното здраве и биологичното стареене, повлияни от начина ви на живот и хранене. Като следите индекса AGEs, можете да проследите как се подобрява физическата ви форма, когато коригирате режима си.

Самият сензор BioActive също е значително усъвършенстван. Новият дизайн може да се похвали с по-широка гама от светодиоди в различни цветове, включително синьо, жълто, виолетово и ултравиолетово, наред със съществуващите зелени, червени и инфрачервени светлини. Samsung също така е оптимизирала разположението на всеки светодиод за по-добра производителност. Подобрения са направени и във фотодиодите, които улавят светлината от светодиодите, като Samsung твърди, че тези нови фотодиоди предлагат двойно по-висока производителност от предшествениците си.

Тези постижения водят до по-точно наблюдение на сърдечния ритъм, кръвното налягане, кислорода в кръвта, качеството на съня и нивата на стрес. По-специално, новият сензор може да се похвали с 30% подобрение на точността на сърдечния ритъм по време на интензивни тренировки.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Булгаргаз" е разсрочил 40 млн. лв. задължения на ТЕЦ-а на Доган

Държавната компания „Булгаргаз“ е разсрочила изплащането на 40-те милиона лева дълг на ТЕЦ „Варна“ за срок от 3 години. Мажоритарен собственик на дружеството е почетният лидер на ДПС Ахмед Доган, който в момента е в конфликт с избрания от него председател Делян Пеевски. Това съобщи на страницата си във „Фейсбук“ […]