Шакира направи шокиращо признание, загуби надежда за любовта

NetNews

Колумбийската поп звезда Шакира направи шокиращо признание и заяви, че не вярва някога отново да намери любовта след раздялата с бившия футболист на Барселона Жерар Пике. 47-годишната певица пусна дългоочаквания си 12-и албум Las Mujeres Ya No Lloran и медиите го описаха като „албум отмъщение“, защото много от песните са посветени на предателството на Пике.

В социалната мрежа „Инстаграм“ колумбийката обясни, че песните ѝ разказват за трудностите, но и триумфа в живота ѝ и това, че дори в най-тежките моменти болката може да бъде превърната в сила.

„Мислех, че любовта ще бъде до мен завинаги и това е една от разбитите ми мечти. Не знам дали бих искала да я намеря отново. Вероятно не“, призна поп дивата в шоуто Apple Music 1 на Зейн Лоу.

Романсът на Шакира с Пикер продължи 11 години и приключи през юни 2022 година, когато научи за изневярата му. Сега някогашният испански национал живее с 25-годишната Клара Чия в къщата, която делеше с Шакира в Барселона. Самата певица се установи в Маями със синовете си Милан и Саша, съответно на 11 и 9 години. Въпреки че момчетата разчитат на нея за всичко, Шакира смята, че кариерата ѝ се е възродила: „От една страна, е добре да нямаш съпруг, защото това ме дърпаше назад. Искам да пиша песни, да правя музика. Това е крещяща нужда, която не съм изпитвала преди“.

За отношението си към работата в последните години Шакира отчете: „Беше нещо като връзка, базирана на любов-омраза, защото всеки път, когато влизах в студиото, се провалях. Имах чувството, че оставям семейството си на заден план. Понякога наистина не се наслаждавах на процеса. Чувствах вина. Чувствах се разпокъсана“.

Колумбийката е категорична, че мисълта за остаряването не я разстройва. „Винаги съм била в двойка, но когато останах сама и трябваше да се изправя пред най-мрачните си моменти, приятелите бяха там и ме държаха. Може да не остарея с партньор, но ще остарея заобиколена от добри приятели“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Броят на жертвите в Crocus City Hall достигна 152

Броят на жертвите в резултат на терористичната атака в Crocus City Hall, според актуализирани данни от щаба на Московската област на Министерството на извънредните ситуации на Руската федерация, се е увеличил до 152. „В резултат на терористичната атака 285 души (включително 8 деца) бяха ранени, от които 133 души загинаха […]