Шофьор е избягал след катастрофа в Шумен

NetNews

Шофьор е избягал след катастрофа в Шумен, съобщиха от полицията.

Сигнал за автопроизшествието е приет в 3:45 часа в дежурната част на Областната дирекция на МВР – Шумен. Сигналът е, че на кръстовището на бул. „Велики Преслав“ с ул. „Съединение“ са се ударили два автомобила – такси и „Мицубиши“, а водачът на втората кола е напуснал мястото на произшествието.

Водачът на таксиметровия автомобил е откаран за преглед в шуменска болница. Установено е, че няма травматични увреждания. Тестван е за алкохол, пробата му е отрицателна, допълват от Областната дирекция на МВР в областния град.

Таксиметровият автомобил се е движил по бул. „Велики Преслав“, а другата кола – по ул. „Съединение“. Шофьорът на „Мицубиши“ не е пропуснал движещия се с предимство таксиметров автомобил, поясняват от полицията. Водачът се издирва. Има данни кой е управлявал, по случая се работи, допълват от Областната дирекция на МВР-Шумен.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Предлага се въвеждането на еднодневна винетка

Регионалното министерство предлага въвеждането на еднодневна винетка, която миже да се използва най-вече от транзитно преминаващите през страната, които в момента плащат за седмична винетка. Пред БНТ членът на ръководството на пътната агенция Стоян Николов обясни, че все още не е обсъждана цена на еднодневната винетка, защото първо ще бъде […]