Siri вече не е женски глас по подразбиране

NetNews

Гласовият асистент на Apple вече няма да бъде с женски глас по подразбиране. След представянето на новата версия на iOS и добавянето на два нови английски гласа, компанията от Купертино съобщи новината за промяната в първоначалните настройки с които пристигат техните устройства.

Всеки който прави начални настройки на ново Apple устройство, независимо от неговият вид, ще има възможност да избира какъв точно да е гласът на Siri. До сега всеки нов Iphone пристигаше с предварително активиран женски глас, но това вече няма да е така.

При първото стартиране на смартфона, таблета, лаптопа или часовника, един от изборите ще е сведен точно до това с какъв глас искате да оперира вашето устройство. С последните обновления на iOS, гласовият асистент разширява все повече функционалността си, а от Apple oбещават още повече възможности със следващите ъпдейти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаха мъж, заплашил с нож горски служител

Задържан е мъж, заплашил с хладно оръжие горски служител. Полицаи от РУ – Сандански предприели незабавни издирвателни действия по сигнал, постъпил около 9.30 часа вчера – в землището на с. Дебрене, при разминаване, шофьор принудил горски служител със служебен автомобил на ДГС-Сандански да отбие, след което отправил закани към него, […]