Скандал в Пловдив: ЦСКА заяви „Колежа“ за Европа, Ботев с позиция

NetNews

Скандал между Ботев Пловдив и местната община. Поводът – ЦСКА заяви стадион „Христо Ботев“, известен като „Колежа“, за евентуалните си мачове в Европа през следващия сезон.

„Червените“ са заявили желанието си с официално писмо до Община Пловдив, която е и собственик на спортното съоръжение. От администрацията не възразяват тимат да ползва „Колежа“ като алтернатива за домакинските си мачове.

Стадион „Българска армия“ ще бъде демонтират и реконструиран. Първи вариант за ЦСКА е националният стадион „Васил Левски“.

От Ботев Пловдив реагираха с разочарование и изненада. Клубът излезе с позиция, в която призова за комуникация и диалог.

„Уважаеми ботевисти,

Във връзка с информацията, че Община Пловдив разрешава на ЦСКА да използва стадион „Христо Ботев“ като алтернативен вариант за европейските клубни турнири, искаме да изразим своята позиция.

Разочаровани и изненадани сме, че никой не потърси нас за мнение по този казус. Въпреки че подкрепяме българското участие в Европа, вярваме в откритата комуникация и диалога, който в този случай липсваше“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Румен Христов: Даването на добавки на пенсионерите беше една традиция

Даването на добавки на пенсионерите беше една традиция, която се наложи през последните години. Има очакване, както за коледни така и за великденски надбавки. Тази част от гражданите на населението го заслужава, това е един жест към тях и те го заслужават. Това заяви председателят на СДС Румен Христов в […]