Skoda Mountiaq е пикап, който искаме в серийно производство

NetNews

Студенти от школата на Skoda показаха проект за пикап, произведен в една единствена бройка. Моделът Mountiaq е базиран на най-голямото SUV на марката – Kodiaq и дори следва фирмената политика за моделните названия на SUV моделите.

В проекта са се включили 35 студенти, които са се погрижили за дизайна и направата на пикапа. Купето е подсилено, поради изрязания таван, а вратите са скъсени, за да паснат на новата форма. Офроуд аксесоари като булбар, ролбар в задната част, допълнителни светлини и шнорхел също могат да бъдат открити. Екстериорът разчита на оранжев цвят с черни акценти, като подобна цветова схема можем да открием и в интериора.

Там можем да видим оранжево по шефовете на седалките, стелките, волана и скоростния лост, като промените продължават с вграждането на 320W аудио система с 2000W субуфер. Под капака на пикапа откриваме познат 2.0-литров бензинов мотор със 190 конски сили, а 17-цолови джанти с гуми за офроуд ще помагат за преживяването извън пътя и помагат за по-високия с 10см клиренс.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

15-годишно момче се е обесило във Врачанско

15-годишно дете се е обесило във врачанското село Нефела, предаде регионалното издание BulNews. Трупът е бил открит от близки на момчето, които веднага са подали сигнал на тел. 112. На мястото са пристигнали линейка и два полицейски екипа. За съжаление обаче спешните медици единствено констатирали смъртта на хлапето. Районът на […]