Sony загатна за появата на новия си флагман (ВИДЕО)

NetNews

На 17 май Sony ще представи най-новия си флагмански смартфон Xperia 1 VI, като в центъра на вниманието ще бъде изцяло новият дисплей, както и камерата. В тийзъра се загатва за отклонение от нормата, като Sony ще представи „нова технология на дисплея“ за Xperia 1 VI. Спекулациите сочат, че това може да включва актуализирана версия на BRAVIA – функция, която се среща и в линията BRAVIA телевизори на Sony.

Една от съществените промени е преминаването от съотношение на страните 21:9, запазена марка на предишните модели Xperia 1, към по-традиционното съотношение на страните 19,5:9. Тази корекция може да е сигнал за отговора на Sony към предпочитанията на потребителите и тенденциите в индустрията, като потенциално подобри цялостното зрително изживяване за потребителите.

Самият дисплей се очаква да бъде с размер 6,5 инча, макар и да се носят слухове, че той може да се откаже от 4K резолюцията. За момента има спекулации около това какво още ще предлага смартфонът, но поглеждайки напред в календара и петъчната му премиера, то ще изчакаме до тогава, за да видим кои от тях ще бъдат потвърдени.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Даниел Димов влезе в историята на Черно море

Универсалният Даниел Димов влезе в историята на Черно море, като единствения му футболист, който е спечелил два медала с отбора в А група, откакто тя е основана през 1948 година. Капитанът на „моряците“ има бронзово отличие от 2009-а, а през настоящото първенство ще се окичи със сребро или бронз в […]