Световни медии припомнят апокалиптичните пророчества на баба Ванга

NetNews

Само преди броени дни някои световни медии публикуваха стряскащ прочит на пророчествата на баба Ванга – че от 2024 г. Европа вече няма да е същата, чакат ни терористични атаки, голяма икономическа криза и биологични нападения, както и опит за убийство през лятото на Владимир Путин.

„Дейли Мейл“, „Ню Йорк Пост“ и британският „Индипендънт“ също се включиха в разпространението на новините, дошли от устата на българската пророчица. Според близки до петричанката единственото позитивно предсказание за годината е увеличаването на медицинските пробиви, пише bgdnes.bg.

Починалата през 1996 г. Вангелия Гущерова става популярна и като балканския Нострадамус, тъй като множество от предсказанията ѝ се оказват верни. Тя прави такива за всяка година до 5079 г., когато според нея ще дойде краят на света.

За 2024 г. Ванга е била категорична, че ни чакат повече лоши неща, отколкото добри. След като преди ден Иран атакува Израел с десетки изстреляни дронове и ракети, светът уплашено си задава въпроса: това ли е началото на трета световна война. Освен Ванга стотици са световните пророци, които говорят за ескалация на напрежение именно в Близкия изток.

За най-обширно и подробно предсказание се смята това на грузинския старец Георгий, който се преселва на Атон заради преследванията в родината си. Той предсказва седем опустошителни войни за света, съобщават световните издания. Първата от тях вече се случи – нападението на Грузия над Южна Осетия и боевете с Русия. Втората война беше войната в Сирия. Третата война е тази в Украйна. Според отец Георги третата световна война ще започне по оста САЩ и Израел в борба срещу Иран. Тя ще продължи доста години.

Към посочените сили ще се присъединят и китайците, които ще преминат река Ефрат с 200-милионна армия и ще се приближат до Йерусалим. В същото време руснаците ще се борят с НАТО в Турция.

Означава ли всичко това, че сме на ръба на ядрен конфликт?

Въпреки въпросите Георгий споменава в пророчествата, че краят на войната „ще съвпадне с двете пасхалии“, което означава, че през тази година двете пасхалии, католическата и православната, ще съвпаднат. Най-вероятно това ще бъдат следните години: 2045, 2048, 2052, 2055 и 2058.

Французинът Мишел дьо Нострадам, повече известен с латинизираното име Нострадамус, е сред най-известните пророци и астролози в света. Той твърди в своя труд „Предсказания“, че трета световна война ще започне от Иран. Войната няма да започне отведнъж, а напрежението с времето ще ескалира. Според него Иран ще използва оръжия за масово поразяване и това ще доведе до изчезването на цели държави.

Илон Мъск: Предотвратете трета световна!

Собственикът на Tesla, SpaceX и X (Twitter) Илон Мъск заяви на конференция, че „съществуването на нашата цивилизация е заложено на карта“. Мъск разкритикува американската политика, заявявайки, че нейният приоритет трябва да бъде предотвратяването на трета световна война и предотвратяването на прерастването на регионалните конфликти в глобални. Сред последните той особено подчерта поредния кръг на ескалация на напрежението между Израел и палестинския „Хамас“.

Севрюкова, дядо Влайчо и Петър Дънов смятат, че в България е безопасно

Духовните пророци и водачи у нас – Ванга, дядо Влайчо, Слава Севрюкова и Петър Дънов, са категорични, че България няма да бъде засегната от каквито и да било войни.

Единственото условие за нашенци да останат „недокоснати“ е да се приберат в страната до 2027 г. „Защото там, където сега е земя, ще стане вода. Много държави ще потънат, катаклизми ни чакат, но България ще пребъде“, твърди пророчицата Ванга в предсказанията си. Дънов и Севрюкова също са категорични, че спасението е в страната ни, която ще стане „раят на Балканите“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тревожни сигнали за ВМФ на САЩ

Италианската компания “Финкантиери” (Fincantieri Marinette Marine) на 12 април положи кила на фрегата с управляеми ракети “Констелейшън” (Constellation FFG 62 – “Съзвездие”) в своята корабостроителница в град Маринет в щата Уисконсин. Събитието официално даде началото на изграждането на водещия кораб от едноименния нов клас фрегати в американския флот, които се […]