Tesla започва да произвежда бира

NetNews

През изминалите дни Мъск бе в Германия, където се състоя събитие свързано с отварянето на фабриката на Tesla в Германия. Освен данни за нея, производството и моделите, които ще излизат от нея, Мъск сподели и интересна новина за феновете на бирата.

Освен автомобили и части за тях, фабриката в Германия ще произвежда и бира. Алкохолната напитка ще се бутилира във фабриката и ще носи името GigaBeer. Бутилката на бирата е вдъхновена от CyberTruck и подобно на него е с ръбати форми и логото на марката в горния край.

За съжаление не се споменава повече информация за напитката, но това не е първият опит на марката с алкохолните напитки. По-рано тази година Tesla пусна специална серия текила в интересна бутилка, която се разпродаде в рамките на няколко часа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Собственикът на „Вера Су“ казва утре дали го счита за потънало имущество

В момента комуникацията със собственика на заседналия край Камен бряг кораб е силно ограничена. По информацията, която имаме в момента, той води преговори със застрахователя, за да се определи статутът на кораба и дали той да бъде обявен за потънало имущество, съобщи кап. Валентин Енчев от „Морска администрация“ на специален […]